SANT JULIÀ DE RAMIS RENOVA L’EQUIPAMENT DE LLUM I SO DEL CENTRE CÍVIC CULTURAL POLIVALENT

A finals de l’any 2015, i gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Girona dins del programa d’ajudes del Pla Especial d’Inversions Sostenibles, l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis va renovar la instal·lació de llum d’escenari i so de la sala gran del Centre Cívic Cultural Polivalent, espai que darrerament està augmentant el seu nivell d’ús i del qual en fan servei entitats locals de teatre, ball i altres activitats lúdiques. L’equipament que fins el moment estava instal·lat era l’original instal·lat el dia en què es va construir el mateix per tant aquesta inversió era llargament reclamada i necessària per les entitats usuàries del mateix.

Aquesta actuació ha costat 12.303,39.-€ dels quals la Diputació de Girona n’ha finançat el 90%. La resta de la despesa ha estat assumida per l’Ajuntament.